Gasheaters onder vuur….

Uit of aan, waar gaan mijn klanten heen? 

TERRASVERWARMING

Straling

KEDRY PRIME vertegenwoordigt de gouden standaard in pre-engineered, aluminium pergola-systemen. Eenvoudig te installeren en geschikt voor een zeer grote verscheidenheid aan commerciële en residentiële toepassingen, de pergola met lamellendak Kedry Prime is zowel smaakvol en luxueus als functioneel en innovatief.

Innovatie en automatisering is eenvoudig te realiseren met behulp van de modernste automatiseringstechnologie met behulp van smartphone- en tablet-apps.

Somfy Tahoma, Loxone, Casambi, E-Net. Vraag onze afdeling besturingtechniek naar de vele opties. 

Gasheaters onder vuur, opmars overbodige warmtekussens. 

Horeca zoekt naar duurzame terrasverwarmers, blauwbekken is geen optie. (bron AD – 5 oktober 2022)

Natasja de Groot (AD), Schijft op 5 oktober over de ban op gasverwarmer voor horeca terassen. De horeca ondernemers hebben een lastige keuze. Ga ik mijn terras verwarmen of laat ik de verwarming uit. De laatste jaren zijn terrassen in Nederland een erg belangrijke inkomstenbron gebleken voor Horeca bedrijven. En als de buurman het terras wel verwarmt, waar gaan dan mijn klanten heen? ln haar artikel schrijft Natasja over de verspilling van energie vretende heaters, versus de nieuwe opties als warmtekussens en stralingspanelen. 

Op rijen meer terrassen gaan de gaskachels in de ban. In deze tijd van hoge energieprijzen kunnen dit soort energie (lees verder)